TRAJECT bewindvoering

Geen wachtlijst
Inlog voor cliënten
Lid branchevereniging

Over dit kantoor

Traject Bewindvoering richt zich met haar dienstverlening voornamelijk op de inwoners van Rotterdam Rijnmond en (in overleg) de Drechtsteden. Wij bieden individuele en persoonlijke ondersteuning, daarnaast leveren we maatwerk en gaan we op basis van uw situatie op zoek naar passende oplossingen. We zijn laagdrempelig en bouwen op een jarenlange ervaring.

Kwaliteit, korte lijnen, betrokkenheid en persoonlijk contact, zijn kernwaarden die ervoor zorgen dat u bij ons kunt rekenen op een uitstekende dienstverlening gedurende het hele traject. Uw privacy vinden wij zeer belangrijk. Wij gaan vertrouwelijk om met uw persoonlijke gegevens. Wij zijn aangemeld bij het college bescherming persoonsgegevens (CBP).  Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI).

Zelfredzaamheid
Zelfredzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, hier streven we graag naar binnen onze aanpak. We werken daarom veelal samen met cliënt begeleiders en plaatsen indien mogelijk graag een ‘buddy’ naast u in het beschermingsbewind of een curatele traject. We zorgen er op die manier voor dat u uw zelfredzaamheid kunt vergroten, waardoor de kans op een effectief traject enorm toeneemt.