Stichting Koskea

Geen wachtlijst
Kleinschalig kantoor
Lid branchevereniging

Over dit kantoor

KOSKEA, STICHTING VOOR FINANCIELE ZORG

Alle geldzaken goed op een rijtje houden. Voor sommige mensen is het een hele opgave, die niet altijd slaagt. Soms heeft iemand daarbij tijdelijk of blijvend hulp nodig. Koskea heeft voor die mensen een compleet dienstenpakket. Koskea geeft begeleiding om financiële zaken snel weer op orde te brengen. Nadat de financiële zaken op orde zijn gesteld, voert Koskea het financiële beheer en de administratie om de geldzaken ook op orde te houden.

Zo kan Koskea op verzoek de geldzaken regelen voor mensen die dit niet meer zelf kunnen. Voor mensen wiens vermogen door de Kantonrechter onder bewind geplaatst wordt, kan Koskea alle financiële zaken beheren. Mocht financieel beheer of bewindvoering niet voldoende zijn dan kan curatele uitkomst bieden.

Onze medewerkers zijn zeer ervaren op het gebied van bewindvoering en curatele.  Zorgvuldig en adequaat komen zij de gemaakte afspraken na en zorgen zij voor overzicht in financiële zaken vertrouwd en discreet.  Bij Koskea heeft u een vast aanspreekpunt en wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd.