Stichting financiele dienstverlening ZHN

Geen wachtlijst
Lid branchevereniging
Beheer PGB

Over dit kantoor

De Stichting Financiële Dienstverlening heeft sinds 1994 ervaring in Inkomensbeheer en Beschermingsbewind ten behoeve van mensen met een beperking. Met de verzorging van het inkomensbeheer wordt de financiële huishouding op orde gebracht en gehouden. Daarnaast verzorgt zij ook het Inkomensbeheer voor curatoren en Beschermingsbewindvoerders. De medewerkers van de stichting hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied en beschikken over de juiste expertise voor financiële dienstverlening.

De Stichting Financiële Dienstverlening is een ideële Stichting zonder winstoogmerk. De dienstverlening kenmerkt zich door te werken met een All-in prijs. Veelal noodzakelijke eenmalige werkzaamheden zijn in het aanbod verwerkt en dit voorkomt dat er naderhand nog extra kosten komen. Voor cliënten met een laag inkomen verzorgt de Stichting Financiële Dienstverlening een aanvraag voor bijzondere bijstand. De kosten voor de Stichting Financiële Dienstverlening kunnen daardoor zelfs volledig vergoed worden.

De Stichting Financiële Dienstverlening is opgericht vanuit de Rechtsvoorgangers GGZ Rivierduinen, Bavo RNO Groep en Het Raamwerk en werkt daar nog intensief mee samen.