Stichting CAV Zoetermeer

Lid branchevereniging
Grootschalig kantoor
MSNP

Over dit kantoor

Wij zijn een maatschappelijke ondernemer die zorginstanties ontzorgt én zelfredzaamheid stimuleert voor mensen die zelf hun financiën niet kunnen of willen doen. Wij ontzorgen en stimuleren op een pro actieve, positieve en persoonlijke manier.

Waar komen wij vandaan?
CAV is al sinds 1968 een stichting zonder winstdoel. Daarvoor waren wij een afdeling van de Sociale Dienst in Den Haag.

Wie zijn wij nu?
Zonder winstdoel is gebleven, maar we zijn veel groter dan toen. Overal dichtbij in de Randstad met vier vestigingen: Zoetermeer, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.
Voor iedereen een vast contactpersoon. Belangrijk voor ons: persoonlijk contact! Minstens zo belangrijk als het helpen met financiën is het stimuleren van mensen om het zelf te kunnen. Wij wachten niet af, wij doen er alles aan om mensen financieel zelfredzamer te maken. Geen of weinig geld hebben om rond te komen is erg genoeg. Met onze jarenlange ervaring buigen wij dat om naar positieve oplossingen.

Wij zijn aangesloten bij alle brancheverenigingen in ons vak. Niet alleen omdat het moet, maar ook omdat wij overtuigd zijn van de noodzaak van goede samenwerking. Een mooi voorbeeld is het maandblad ZELF voor professionals uit ons vak.