Stichting 3D

Kleinschalig kantoor
Inlog voor cliënten
Lid branchevereniging

Over dit kantoor

Stichting-3D werkt zonder winst oogmerk en heeft zich gespecialiseerd in inkomstenbeheer (ook in het kader van de schuldhulpverlening), beschermingsbewind en nalatenschap.

Ons werkgebied omvat globaal de provincies Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht. We hebben echter ook klanten die in Zeeland, Noord Brabant en Gelderland wonen. Wij houden kantoor in Wateringen. Stichting-3D werkt o.a. voor de rechtbank Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Stichting-3D is lid van de Branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI). De beloning voor bewindvoerders wordt van rechtswege vastgesteld. Daar heeft Stichting-3D dus geen invloed op.

Wij zijn aangesloten bij de Stichting FTI die een collectieve vergunning heeft bij de Autoriteit Financiele Markten. Stichting-3D is PKI gecertificeerd en wordt hiervoor gecontroleerd door QuoVadis. Wij bankieren bij de ABN AMRO bank en zijn gemachtigd om voor de bank de persoons controle uit te voeren die nodig is voor het openen van een bankrekening.

Wij werken liever aan kwaliteit dan aan kwantiteit.