Sociaal.nl Schuldsanering

Lid branchevereniging
Grootschalig kantoor
MSNP

Over dit kantoor

Sociaal.nl Schuldsanering is een landelijke organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van schuldhulpverlening en insolventie. Onze werkwijze is er op gericht om mensen met problematische schulden te helpen bij het vinden van een duurzame oplossing voor hun financiële problematiek. Hierbij worden de oorzaken van de schulden niet uit het oog verloren. Elke situatie is anders en het bieden van maatwerk is dan ook essentieel. Om onze cliënten zo goed mogelijk te kunnen helpen, zullen wij daarom altijd op zoek gaan naar de ruimte die er is binnen de richtlijnen en wettelijke kaders waar wij aan gehouden zijn. Onze organisatie voert zowel vrijwillige (minnelijke) als wettelijke schuldregelingen (WSNP) uit. Ook bieden wij ondersteuning in de vorm van budgetbeheer, beschermingsbewind, Budgetcoaching en cursussen “Omgaan met geld”.

Bij alle trajecten die wij uitvoeren, staat het bieden van kwaliteit voorop. Sociaal.nl Schuldsanering is lid van de NVVK, lid van de BPBI en erkend door de Raad voor Rechtsbijstand. Daarnaast zijn wij NEN 8048 gecertificeerd.

Wij zijn actief vanuit de vestigingen Purmerend, Amersfoort, Alkmaar, Groningen, Rotterdam en Breda. Onze bewindvoerders WSNP voeren uitsluitend deze wet uit. Een bewindvoerder of Sociaal.nl Schuldsanering wordt in een zaak benoemd door de rechtbanken Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Midden Nederland, Noord Nederland, Oost Nederland, Oost Brabant en Zeeland-West Brabant.