Oikonomia

Geen wachtlijst
Kleinschalig kantoor
Lid branchevereniging

Over dit kantoor

Oikonomia is een jonge organisatie die graag mensen helpt. Mensen die tijdelijk of structureel niet in staat zijn om hun persoonlijke financiën te beheren. Bij iedere situatie wordt gekeken met welke inzet van middelen we het meeste recht doen aan een oplossing voor uw vraag. Oikonomia hecht waarde aan het bespreken van wederzijdse verwachtingen om teleurstellingen te voorkomen. Zo gaan we op weg naar bewust beheer van uw financiële middelen.

De naam Oikonomia is een verwijzing naar het huishoudboekje, waar de uitgaven in balans moeten zijn met de inkomsten. Daarnaast betekent Oikonomia ‘ toevertrouwen’. Iets dat juist in kwetsbare situaties heel lastig kan zijn.

Oikonomia is in 2011 opgericht door Wendy Rutjes. Wendy heeft na een 8,5 jaar gewerkt te hebben als accountant bij PricewaterhouseCoopers (PwC) en als manager van een financiële afdeling in het bedrijfsleven de keuze gemaakt om hulpverlening aan mensen in een kwetsbare situatie te combineren met haar achtergrond uit de accountancy.