NVO Inkomensbeheer B.V.

Geen wachtlijst
Kleinschalig kantoor
Lid branchevereniging

Over dit kantoor

NVO Inkomensbeheer heeft als doel het inkomen en vermogen van personen, die daar behoefte aan hebben, te beheren. Daarbij kan het bijvoorbeeld gaan om mensen met schulden, minderjarigen, ouderen, mensen die ziek zijn, dementerende mensen en mensen met een verstandelijke beperking.

Bewindvoering wil zeggen dat wij u tijdelijk of blijvend helpen en ondersteunen met uw financiën. Dit houdt onder andere in dat wij al uw vaste lasten zoals huur, gas, water, elektra, verzekeringen en dergelijke betalen. Ook uw inkomen zal op een beheerrekening bij ons binnen komen. Daarnaast krijgt u per week huishoudgeld voor uw boodschappen.

Uit ervaring weten wij dat u het belangrijk vindt dat er naar u wordt geluisterd en dat u serieus genomen wordt. Wij vinden een persoonlijke, eerlijke, sociale en open benadering belangrijk en zijn voor een transparante dienstverlening. Dit betekent dat u altijd inzage in uw dossier kunt krijgen. Het doel van onze bewindvoering en inkomensbeheer is om orde te scheppen in uw financiële situatie, zodat u als cliënt van NVO inkomensbeheer weer (financiële) rust krijgt in uw leven en u zich weer kunt concentreren op andere aspecten van het bestaan.