Miranda Bewindvoering

Geen wachtlijst
Kleinschalig kantoor
Lid branchevereniging

Over dit kantoor

Heeft u door een lichamelijke- of geestelijke beperking, verkwisting of verslaving geen controle meer over uw financiën? Dan kunt u vast hulp gebruiken van Miranda Bewindvoering.

Beschermingsbewind helpt mensen die zelf niet meer hun eigen financiën kunnen beheren en/of hun eigen financiële huishouden niet meer op orde kunnen krijgen.Wanneer iemand tijdelijk of voor een lange periode niet in staat is om zijn eigen financiën te behartigen, kan aan de kantonrechter verzocht worden om de maatregel beschermingsbewind uit te spreken. Wij helpen u bij deze aanvraag. Als de rechter dit verzoek goedkeurt dan gaat Miranda Bewindvoering aan de slag om uw dossier op orde te brengen.

Miranda Bewindvoering zorgt voor een goed overzicht van uw administratie, stabiliseert uw inkomen en uitgaven, en zoekt indien mogelijk een oplossing voor uw schulden. Uw financiële post wordt u uit handen genomen en door ons volledig behandeld. Heeft u interesse of vragen, maak dan een vrijblijvende afspraak om kennis te maken. Tijdens dit gesprek bespreken we wat bewindvoering precies inhoudt, wat u van ons kunt verwachten en wij van u verwachten.