Mando B.V.

Kleinschalig kantoor
Inlog voor cliënten
Lid branchevereniging

Over dit kantoor

Mando is werkzaam vanuit Lelystad. Door deze ideale ligging in Midden-Nederland werkt Mando door het gehele land, dus een intake op iedere locatie is hierdoor mogelijk. Ons team bestaat uit professionele bewindvoerders en assistentes die u te allen tijde van vakkundig advies kunnen voorzien. Wilt u verzekerd zijn van duidelijke, vlotte en betrouwbare samenwerking? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op.

Over Mando
Wij zijn een kleinschalig kantoor van professionele bewindvoerders en budgetbeheerders. Sinds 2009 houden wij ons bezig met het uitvoeren van beschermingsbewind en budgetbeheer vanuit onze kantoor in Lelystad. Ons bereik is echter landelijk, wij zijn werkzaam door heel Nederland. Een intake bij u thuis is hierdoor altijd mogelijk. Onze werkwijze is professioneel, laagdrempelig en met het oog op persoonlijke aandacht.

Kennis en ervaring
De bij ons werkzame bewindvoerders hebben minimaal een afgeronde juridische HBO opleiding, waarna eveneens een opleiding tot bewindvoerder is gevolgd. Hierdoor hebben de bewindvoerders voldoende kennis en ervaring om cliënten goed van dienst te kunnen zijn. Daarnaast is er door de jaren heen ervaring in de wettelijke schuldsanering en faillissementen opgebouwd. Dit maakt onze bewindvoerders bij uitstek geschikt om het beschermingsbewind en budgetbeheer op een correcte en doelmatige wijze uit te voeren.