Kredietbank Nederland

Lid branchevereniging
Grootschalig kantoor
MSNP

Over dit kantoor

Op 1 september 2009 was de fusie van de Stichting Stadsbank Midden Nederland en de Stichting Gemeenschappelijke Kredietbank Friesland een feit. De organisatie gaat vanaf dan verder als Stichting Kredietbank Nederland, een van de grootste landelijk werkende kredietbanken in Nederland. In 2011 is de kredietportefeuille van de Kredietbank Noord West in Alkmaar over gegaan naar Kredietbank Nederland. Daarmee is Kredietbank Noord West op gehouden te bestaan.

Kredietbank Nederland heeft momenteel met 120 gemeenten contacten voor de sociale kredietverlening. En met 60 van die gemeenten heeft Kredietbank Nederland ook (geheel of gedeeltelijk) een contract voor de schuldhulpverlening. Kredietbank Nederland is statutair gevestigd in Leeuwarden. Het oprichtingsjaar is 1951.

Kredietbank Nederland stelt orde op zaken. Door leningen te verstrekken, door schulden te voorkomen of weg te werken, maar vooral door bij te dragen aan een gezonde financiële toekomst.

De goede samenwerking met klanten, opdrachtgevers, schuldeisers en verwijzers, leidt vrijwel altijd tot passende, duurzame oplossingen. Zo veel mogelijk naar ieders tevredenheid.

Video