Kern Bewind

Kleinschalig kantoor
Inlog voor cliënten
Lid branchevereniging

Over dit kantoor

De persoon achter Kern Bewind is Jos Kroon.

Jos Kroon pakt graag aan en probeert zaken zo simpel en zo duidelijk mogelijk te houden of te maken. Situaties en risico’s inschatten is zijn tweede natuur geworden door zijn verleden in de logistiek dienstverlenende branche waar soms grote belangen spelen en ook iedere cent belangrijk is.

Het dienst verlenen en het verantwoordelijk zijn zit hem in het bloed en hoewel zijn voorgaande ervaringen wellicht op andere vlakken lagen, is het principe nagenoeg gelijk namelijk : een goede inschatting maken en daar naar handelen. Door zijn eerlijke en directe insteek zonder poespas spreekt hij veel mensen aan waarbij respect vanzelf is. Dit is gebleken in de meer dan 5 jaar dat hij nu in dit vak werkzaam is.

Hij werkt alleen en wil niet meer dan 50 dossiers onder beheer hebben om de persoonlijke aanpak te kunnen garanderen. Om alle verwarring op dit punt te voorkomen: zo nu en dan is er ondersteuning van een stagiaire of assistente die ervaring willen opdoen om op een later tijdstip voor zichzelf te beginnen. Zij voldoen altijd aan de kwaliteitseisen die er worden gesteld aan personeel werkzaam in deze dienstverlening.