HBCM Laren

Kleinschalig kantoor
Inlog voor cliënten
Lid branchevereniging

Over dit kantoor

HBCM Laren staat bekend als een expert in schuldendossiers, cliënten met psychische problematiek en cliënten met verslavingsproblemen. Er is goed contact met hulpverleningsorganisaties en daardoor is er een breed netwerk waarin de cliënt centraal staat. Daarbij is het kantoor zowel voor cliënten als voor anderen de hele dag goed bereikbaar, vijf dagen per week.

Kleinschalig & persoonlijk
HBCM Laren behartigt de financiële belangen van particulieren. Dit houdt in dat zij de financiële zaken uit handen neemt van mensen die dit zelf niet (meer) kunnen. Dit kan tijdelijk zijn, om iemand weer goed op weg te helpen of voor langere tijd. Een team van (assistent) bewindvoerders zorgt ervoor dat de financiën worden gestabiliseerd en geoptimaliseerd. Hieronder valt o.a. het aanvragen van uitkeringen, bijzondere bijstand, toeslagen en – indien nodig – begeleiding naar de schuldhulpverlening. Door een groot netwerk met verschillende instanties weet HBCM Laren snel en optimaal te handelen. Een bedrijf dat staat voor klantgerichtheid, professie en veel geduld.

Geschiedenis
HBCM Laren is in 2009 gestart door Henk Hilhorst. Eerst in Arnhem en later ook in regio Gooi- en Vechtstreek. De groei blijft doorzetten, zowel in het aantal dossiers, als in kennis. Toch wil zij zo kleinschalig blijven dat de cliënt centraal blijft staan.