Gelre Bewind

Geen wachtlijst
Inlog voor cliënten
Lid branchevereniging

Over dit kantoor

GelreBewind is een klein kantoor dat zich kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, betrokkenheid en een goede communicatie. De kernwaarden van ons kantoor zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. Bij beschermingsbewind is een goede samenwerking tussen cliënt en bewindvoerder erg belangrijk. Een ieder heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten en samen bundelen we onze krachten en lossen we de problemen op.

GelreBewind is door de Rechtbank benoembaar als professioneel bewindvoerder, mentor en curator. Wij zijn gevestigd in Arnhem. Ons werkgebied betreft de gemeentes Arnhem, Nijmegen, Oosterbeek, Overbetuwe en Lingewaard.

GelreBewind is in 2016 door Wilko Jansen Venneboer opgericht, na vijf jaar als bewindvoerder via Rappórt actief te zijn geweest. Daarvoor was hij werkzaam in diverse financiële functies in het bedrijfsleven. In 2011 besloot hij het roer om te gooien en bewindvoerder te worden. De zakelijke achtergrond en werkervaring werken daarbij verfrissend, en helpen om problemen snel te analyseren en op te lossen.