FIZOM Noord

Geen wachtlijst
Kleinschalig kantoor
Lid branchevereniging

Over dit kantoor

Al tijdens onze opleiding tot schuldhulpverlener viel ons op dat veel mensen met financiële zorgen niet de juiste dienstverlening krijgen. Ze worden helemaal niet geholpen, ze moeten lang wachten of ze krijgen hulp die niet past bij hun eigen, vaak unieke problemen. Helaas zijn de gevolgen in alle gevallen even groot. Er ontstaan schulden of de schulden lopen op en de situatie lijkt steeds uitzichtlozer.

Na hierover nagedacht te hebben kreeg het idee om financiële zorg op maat te gaan leveren kreeg steeds meer vorm. We zijn dan ook trots op het resultaat; Fizom, financiële zorg op maat. Fizom Noord bedient vanuit Roden de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.

Onze basisdienstverlening bestaat uit budgetbeheer, budget coaching, schuldhulpverlening en bewindvoering. Daarnaast willen wij graag nog veel meer voor u betekenen. Wilt u uw administratie (tijdelijk) uit handen geven, wilt u weten wat de financiële consequenties zijn als u gaat samenwonen, trouwen, scheiden of werkloos bent geworden? In alle situaties voorzien wij u van een goed advies en ontvangt u van ons een budgetplan, volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie.