FIN Bewindvoering

Geen wachtlijst
Kleinschalig kantoor
Lid branchevereniging

Over dit kantoor

FIN Bewindvoering is een eenmanszaak. Mijn naam is Hüseyin Bicen. Met mijn ruim 10 jaar werkervaring op het gebied van financiële administraties, met mijn HEAO opleiding financieel management als onderlegger, weet ik goed de weg binnen de wereld van betalingen, regelingen en mogelijkheden. De hier op volgende heb ik stage gelopen bij een bewindvoerdskantoor en heb ik de gerichte training Bewindvoering gevolgd via Praktikos.

Ik ben zelf van Turkse komaf en heb goede kennis van de Turkse taal. Voor hulpverlenende instanties kan dit helpend zijn om een brug te slaan tussen cliënt en hulpverleners, alsmede de cliënt goed uitleg te kunnen geven over wet en regelgeving mbt. financiën in Nederland. Wat wordt verwacht van de cliënt in deze en in hoeverre kan de cliënt de uiteindelijke regie weer tot zich nemen.

Bel vrijblijvend voor meer informatie. Ik kom graag bij u langs om samen te bekijken in hoeverre FIN Bewindvoering iets kan betekenen in het creëren van mogelijkheden om uw financiële situatie te stabiliseren. Zodat u zonder stress en in alle rust weer vooruit kan.