F&B financiën en bewindvoering

Inlog voor cliënten
Lid branchevereniging
MSNP

Over dit kantoor

F&B houdt zich bezig met het behartigen van de financiële belangen van mensen die dit (tijdelijk) niet meer kunnen of willen. Dit kan door allerlei omstandigheden komen, het kan bijvoorbeeld gaan om mensen met een verstandelijke handicap, een lichamelijke beperking, een psychiatrische aandoening of een verslaving. Door deze omstandigheden kunnen zij hun financiële zaken niet adequaat regelen. F&B zorgt dat de financiële huishouding stabiel wordt zodat de rust wederkeert, dit doen wij door alle noodzakelijke handelingen te verrichten.

F&B is laagdrempelig, flexibel en kundig. F&B heeft een ruime ervaring op het gebied van bewindvoering, budgetbeheer en schuldhulpverlening. F&B staat voor kwaliteit en niet voor kwantiteit, “afspraak is afspraak” staat hoog in het vaandel, wij zijn transparant, betrouwbaar en bij ons wordt elke persoonlijke situatie als uniek gezien, waardoor het individu centraal staat.

F&B is gespecialiseerd in Bewindvoering en toeleiding naar Schuldhulpverlening.

F&B is lid van de branchevereniging BPBI en hierdoor voldoen wij aan hoge kwaliteitseisen. Jaarlijks vindt er een audit plaats bij F&B die controle doet op onze werkzaamheden.