E.R.M.

Geen wachtlijst
Kleinschalig kantoor
Lid branchevereniging

Over dit kantoor

De naam van E.R.M. Bewindvoering is afgeleid uit het boek ‘Stil de Tijd’ van Joke Hermsen. In dit boek refereert zij aan Plato’s denkbeelden over de mens. Volgens Plato bezit ieder mens drie aspecten: Eros, Ratio en Mania.

E.R.M. Bewindvoering staat voor een doelgerichte, professionele en op maat gesneden aanpak van de financiële problemen van haar cliënten. E.R.M. Bewindvoering beschikt over een professioneel bankbetalingsysteem en over speciaal voor bewindvoering ontwikkelde software. Dit waarborgt een adequate en correcte afhandeling van betalingen, correspondentie en beheer van rekeningen.

De medewerkers bij E.R.M. Bewindvoering kunnen bogen op jarenlange ervaring in het vak van beschermingsbewind en zijn allen volledig gecertificeerd. Daarnaast participeren de medewerkers van E.R.M. Bewindvoering in regionale overleggen met andere bewindvoeringskantoren en bezoeken zij regelmatig bijeenkomsten van de branchevereniging B.P.B.I.
E.R.M. Bewindvoering onderhoudt goede contacten met andere betrokken instanties rondom cliënten zoals o.a. maatschappelijk werk, verslavingszorg, thuiszorg en WSNP-bewindvoerder.