Certitudo Bewindvoering B.V.

Kleinschalig kantoor
Inlog voor cliënten
Lid branchevereniging

Over dit kantoor

Certitudo staat voor zekerheid. Letterlijk. Dat willen wij u dan ook bieden.

De zekerheid, dat er goed met uw geld en belangen worden omgesprongen; dat wij er alles aan zullen doen om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen; dat wij doen wat wij beloven en dat wij open en eerlijk naar u zullen zijn. De zekerheid van Certitudo staat natuurlijk ook voor betrouwbaarheid, het vertrouwen dat uw belangen bij ons naar eer en geweten behartigd zullen worden. Zekerheid geeft rust en dat is precies wat ieder mens nodig heeft.
Om u de zekerheid van onze professionaliteit te kunnen bieden zijn wij geschoold op HBO/Universitair niveau en door het opleidingsinstituut Praktikos gespecialiseerd op het gebied van bewindvoering.

Zoals het spreekwoord zegt “zachte heelmeesters maken stinkende wonden,” zo hebt u de zekerheid dat wij die maatregelen zullen nemen die noodzakelijk zijn, ook al is dat soms op dat moment erg vervelend. Soms zijn harde ingrepen daarom noodzakelijk om er voor te zorgen dat uw situatie uiteindelijk verbetert.

Kan er dan nooit iets mis gaan? Zeker wel. Ook wij zijn natuurlijk mensen, en net als ieder ander kunnen ook wij wel eens een fout maken. Maar, u hebt de zekerheid dat wij er, binnen ons vermogen, alles aan zullen doen om die fout te herstellen en er voor zorg te dragen dat u als cliënt hier geen nadeel van ondervindt.

Wij houden niet van mooie reclamepraatjes. Wij staan voor duidelijkheid. Omdat wij er in geloven dat een goed bewind bovenal leunt op duidelijke, en eerlijke communicatie.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.