CB Bewind B.V.

Inlog voor cliënten
Lid branchevereniging
Beheer PGB
Grootschalig kantoor

Over dit kantoor

CB Bewind is ontstaan uit een door Christian Bout opgericht PGB administatiekantoor dat hij in 2007 oprichtte naast zijn toenmalige dienstverband. Doordat er steeds meer vraag ontstond naar beschermingsbewind, is Christian in 2011 met CB Bewind gestart. Inmiddels werken we als bewindvoerder voor veel verschillende klanten met een zorgindicatie. Hoewel de nadruk inmiddels ligt bij bewindvoering, voeren we nog steeds indien nodig PGB administratie als onderdeel van het beschermingsbewind.

Het belang van de klant staat centraal bij CB Bewind. We helpen mensen die zelf ook geholpen worden en gaan daarbij complexe dossiers niet uit de weg. In het werken voor onze klanten is de doelstelling altijd het creëren van rust en overzicht in de administratie en financiën. Waar mogelijk werken we toe naar een situatie waarin onze klanten weer zelf verantwoordelijkheid kunnen nemen voor hun financiën. Dat doen we onder andere door de klant steeds volledig inzicht te geven in zijn of haar financiële situatie door ons online volgsysteem.

De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid en hebben we steeds geïnvesteerd in onze kwaliteit. Al onze bewindvoerders krijgen meer dan de vereiste bijscholing en we werken bijna uitsluitend met HBO geschoolde medewerkers.

Hoogeveen is onze thuisbasis, maar we vinden het belangrijk om ook laagdrempelig aanwezig te zijn in de omgeving van onze klanten. Daarom werken we met steunpunten op diverse locaties. We zijn al actief in Dronten en in de komende tijd zullen er meer locaties volgen.