BilancioBudget B.V.

Inlog voor cliënten
Lid branchevereniging
Grootschalig kantoor

Over dit kantoor

BilancioBudget is een landelijk opererende franchiseorganisatie voor onafhankelijke financiële hulpverlening. Onze bewindvoerders en budgetbeheerders creëren financiële balans door het bevorderen van goed rentmeesterschap.

Dat doen we door een goede band en samenwerking met u op te bouwen. We reageren op een manier die recht doet aan uw persoonlijke situatie en gaan hiermee op vertrouwelijke wijze om. Onze mensen gebruiken zowel hun vakkennis als mensenkennis om u op heldere wijze inzicht in de (on)mogelijkheden van uw financiële situatie te geven en ervoor te zorgen dat u er weer grip op krijgt.

Zowel onze budgetbeheerders als bewindvoerders zitten in de regio, waardoor zij de weg in uw omgeving als geen ander kennen. Bij BilancioBudget bent u verzekerd van een persoonlijke, respectvolle en professionele behandeling. Elk persoon is uniek, elk traject is uniek, en onze aanpak is ook uniek.

Al onze mensen hebben een specialistische opleiding in bewindvoering gevolgd, zodat onze dienstverlening kwaliteit van hoog niveau biedt. Tevens zijn alle vestigingen aangesloten bij de branchevereniging voor bewindvoerders.