Bewindvoerderskantoor Kroezen

Inlog voor cliënten
Lid branchevereniging
Grootschalig kantoor

Over dit kantoor

Bewindvoerderskantoor Kroezen is er voor mensen die niet of onvoldoende zelfredzaam zijn. Mensen die in een crisissituatie verkeren of dreigen te raken en/of psychische of lichamelijke beperkingen kennen. Deze mensen hebben behoefte aan tijdelijke of langdurige bescherming van hun geld en goederen.

Sinds 1986 zijn wij specialisten in het uitvoeren van de wettelijke beschermingsmaatregelen (bewindvoeringen, mentorschappen en curateles). Door deze jarenlange ervaring ligt onze expertise in het creëren van een stabiele (financiële) situatie, waarin het belang van de cliënt altijd centraal staat.

Wij zijn ervan overtuigd dat financiële stabiliteit en structuur van zeer groot belang zijn voor het welzijn en welbevinden van mensen met een beperking. Dat is niet anders dan 25 jaar geleden. De samenleving is echter wel voortdurend aan het veranderen en wordt steeds veeleisender.

Wij zien het als onze taak om een handreiking te doen, zodat deze mensen (weer) in de samenleving kunnen blijven participeren. Wij zijn flexibel, sociaal en denken steeds vanuit het belang van onze cliënten. Enige voorwaarde is en blijft dat de kantonrechter een van deze maatregelen uitspreekt.