Anand-beschermingsbewind

Kleinschalig kantoor
Lid branchevereniging

Over dit kantoor

Over mijzelf
Ik ben een betrokken, mensgericht en sprankelend persoon en in staat goede verbindingen te leggen en te coachen. In mijn werk stel ik de mens centraal. Mijn uitdaging is wensen en behoeftes te vertalen in mogelijkheden. Door te observeren en te luisteren analyseer ik de situatie, bedenk ideeën en reik deze aan. Mijn passie is vraagstukken en problemen helpen oplossen door kansen en mogelijkheden te creëren. Ik voel mij bijzonder betrokken bij hen die in de maatschappij minder sterk staan.

Missie
Mijn bedrijfsmissie is het bieden van stabiliteit aan mijn cliënten door een financiële zorg bij ze weg te nemen. Dit wil ik realiseren door overzicht en structuur aan te brengen in hun financiële situatie. Het gaat immers om het vinden van rust. Verder wil ik, daar waar de mogelijkheid aanwezig is, de cliënt bewegen zelf weer het heft in eigen handen te nemen en weer controle te krijgen over de eigen financiële administratie.

Studie en opleiding
Gediplomeerd Bewindvoerder Beschermingsbewind door Instituut voor Financiële Zorgverlening (IFZ). Beschermingsbewind (6-daagse) bij Praktikos en opleidingen Budgetcoach en Schuldhulpverlener (post-HBO) bij LearnCare Academy. Hierdoor ben ik in staat mijn werk als beschermingsbewindvoerder te kunnen doen.

Anja Hengeveld, uw financieel zorgverlener.