AdOtium

Kleinschalig kantoor
Lid branchevereniging

Over dit kantoor

AdOtium is opgezet door Sabine Zeiss. Zij heeft een achtergrond in de GGZ. Zij weet dat deze tijd veeleisend is en dat veel mensen niet aan deze eisen kunnen voldoen. De omgeving is niet altijd in staat om dit op te vangen. Schuldgevoel of schaamte is niet nodig. We kijken samen hoe het in uw situatie wél goed werkt.

De naam is afkomstig van een samentrekking van de Latijnse woorden Adiutor en Otium wat zoveel wil zeggen als ‘helper voor rust’. En dat is wat AdOtium zich ten doel stelt. Personen of hun omgeving helpen om rust te vinden door de vermogensrechtelijke werkzaamheden over te nemen waar dat nodig is.

AdOtium gelooft in de kracht van mensen. Iedereen is uniek en leeft op zijn eigen manier. Als mensen beperkt worden in hun functioneren, is ondersteunen een effectieve manier om de kwaliteit van leven te verbeteren. ‘Ontzorgen’ op één gebied, geeft ruimte om andere zaken op te pakken. AdOtium  wil (ont)zorgen en de eigen kracht vergroten.

AdOtium is een klein en persoonlijk kantoor. U weet wie uw zaken behartigt. AdOtium is eerlijk en open tegenover U en verwacht van U dat U ook eerlijk en open bent. Wij (ver)oordelen U niet.