Active Services International B.V.

Lid branchevereniging
Beheer PGB

Over dit kantoor

Wij zijn gespecialiseerd in de dienstverlening op het gebied van bewindvoering, PGB beheer en budgetbeheer. De werkzaamheden bestaan uit het beheer van betaalrekeningen van particulieren, al dan niet verenigd in stichtingen behorende bij zorginstellingen. Daarnaast verzorgen wij administraties voor instellingen en bedrijven.

De dienstverlening op het gebied van betaalrekeningen voor particulieren wordt zowel uitgevoerd als bewindvoerder voor clienten als in de rol van budgetbeheerder.

Persoonlijke aandacht, de wensen van de cliënt, maar vooral een gezond en helder financieel beheer staan voor ons centraal. Geen afstandelijke adviseur, maar iemand die met u meedenkt, waardoor u snel uw financiën op orde krijgt of op orde houdt. ASI voor particulieren of stichtingen bewonersgelden.

ASI beheert het inkomen en vermogen van cliënten die hiervoor hulp hebben gevraagd. Naast het verrichten van betalingen en het verantwoorden over het betalingsverkeer, vult ASI op verzoek belastingaangiften in, onderhoudt zij contacten met financiële instellingen, werkgevers of uitkeringsinstanties en verzorgt ASI aanvragen voor kwijtschelding van betalingen voorzover de cliënt hiertoe in aanmerking komt.
ASI voert deze diensten uit voor zowel particulieren als voor stichtingen bewonersgelden, met wie cliënten van een specifieke instelling een overeenkomst hebben gesloten.

Daarnaast beheert ASI namens haar cliënten hun Persoonsgebonden Budget (PGB) of treedt zij op als bewindvoerder in voorkomende gevallen.